Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : (266) 312-2159
Belgegeçer : (026) 631-2862
WEB https://ayvalikhem.meb.k12.tr
Adres : 150 EVLER MAH. 1030 SK. AYVALIK HALK EĞİTİMI MERKEZİ NO: 7 AYVALIK / BALIKESİR
VİZYON : Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir okul olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Saatler : Sabah Grubu 09:30-12.30 Öğlen Grubu 13.30-17.30 Akşam Grubu 18.00-22.00
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca, İtalyanca
Isınma : KALORİFER-KLİMA
Servis : Sabah grubu: 09.30-12.30 Öğlen Grubu: 13.30-16.30 Akşam grubu: 17.30-21.10
Ulaşım : Cadde Ayvalık arkası Kipa Karşısı mevkii
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 130 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri : Kontenjan Kurs türüne göre değişmektedir. Kurslar talepler neticesinde açılır.
Sportif Etkinlikler : Atletizm, Basketbol, Voleybol, Tenis, Futbol,
Bilimsel Etkinlikler : EPAL SUNUM DAVETİ
Proje Çalışmaları : Ulusal Ajans-Erasmus+ BİGEP
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ULUSAL AJANS DESTEKLİ YETİŞKİN EĞİTİMİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR TEMALI YURT DIŞI (İTALYA-ÇEKYA) EĞİTİMLERİ